<3


Om det ändå var sommar året om


Anton

Idag har det varit en låång dag. Vi skulle ha knäppt kort idag på skolan men de blev inte av för de var så många som var borta. Så de blir nån gång nästa vecka istället. Hade min första gitarrlektion idag oxå. Håller på och försöker lära mig tears in heaven. Mycket smådetaljer som gör att låten blir så himla fin:)
Ikväll blir det nog mycket gitarr och läxor.

Plugga Turism
Arbetsmiljö
Lite engelska

Känns som att jag inte hinner göra annat!
Vill kunna vara med vännerna mer. Och hålla på med andra intressen som fotografera och måla :)
Också skulle jag verkligen behöva börja träna! Tror jag ska köpa ett månadskort så länge på hudikgym. Men kan nog inte göra så mycket övningar där ändå. Jävla knä! Jag orkar inte vänta och oroa mig längre. Dem hör aldrig av sig och jag vet inte om jag måste operera eller inte. Kan absolut inte fortsätta ha det som jag har nu. Jag vill kunna springa, hoppa dansa hur mycke som helst utan att jag ska behöva oroa mig för att knät "slits ut".

Jag saknar dig så otroligt mycket Anton. Bli frisk nu älskling<3
just nu är jag så sugen på godis, tror jag ska ta och kila ner och köpa lite ;)

Hejsvejs


Gitarr

Idag har det varit en ganska skön dag. Slutade skolan 12:50, och åkte sedan ut till pappa och katterna. Jag eldade i våran nya kamin och tänkte att jag skulle plugga lite. Men det blev ju såklart inte av utan jag somnade istället.
Men nu sitter jag hos mamma och försöker hitta bra tabs till "My favourite game", men det går inte så bra. Blir så less. Hittar inget bra. Så jag tror jag ger upp.

Godnatt ♥


sjuk

 Har jag varit sjuk i några dagar och nu äntligen börjar förkylningen släppa. Så i morgon blir det skola. Känns som att jag har missat så jäkla mycket nu. Men de ska jag ta igen.

Och igår fick jag reda på att jag har blivit bjuden på bröllop. Ett vinterbröllop! Bröllopet ska altså hållas till ute (i skogen). Så härligt! Jag och Anton har blivit tillfrågad om att vara fotografer. Och det tackar vi självklart ja till :)
Och efter vigseln blir det fest. Jag och Anton tar skotern till festlokalen(jag kör) ;)
Så redan nu sätts förberedelserna igång.




RSS 2.0