Saturday

Kolla på filmen "number 23" igår. Usch, underlig film.
Idag ska nog jag och mamma kila ner på stan en sväng för att kolla efter balklänning.
Vet nog vilken färg jag vill ha men inte hur den ska se ut. Eller jo jag har sett en klänning som jag verkligen vill ha, men kommer nog bli svårt att få tag på de tyget.

ha de fint

Lov

Äntligen!

Ska skriva klart dem arbeten som är kvar i filmkunskapen och göra skivomslaget sen är GKO och filmkunskaps kursen slut. Känns väldigt konstigt att GKO kursen slutar. Har haft den kursen nu i 2 år. Och de har varit skit kul faktiskt! hade en otroligt bra lärare också.

Nu på lovet ska jag försöka vila så mycket som möjligt. Ska umgås med Hanna nu innan hon åker iväg och umgås med Anton nu i helgen. Var väldigt länge sen ja träffa han nu.
Ikväll ska jag äta massa gott och kolla på nån film med Anton




"Fantasin är ett annat universum där allt är möjligt"

Fettisdagen

Bröllopet blev lyckat iaf :) riktigt trevligt!
Nu är det inte långt till sportlovet! Ska bli otroligt skönt och va ledig en vecka. Jag ska bara slappa och verkligen vila ut. Ska försöka släppa allt som händer i skolan, men de kommer nog bli svårt eftersom de är skit mycket just nu.
Tänk att det är 3 månader kvar tills vi slutar, tills jag tar studenten!

Idag är de ju fettisdag och det innebär att man får äta sånt onyttigt som semlor. Åt nyss en och det är inte så gott egentligen. Man känner sig väldigt fet efteråt.

Nu ska jag ta och plugga. suck!

Ha de fint!

Snart är de dags

Var på stan idag och köpte hårfärg,smink,tröja och en sjal. Håret blev kanon faktiskt. Riktigt fin färg, lite rödbrun. Dagen har varit helt lugn för mig annars, de är ju fredag den 13 och jag trodde att jag inte skulle ha sån otur idag. Men nu är de så att jag har tappat bort mina jeans(?) Altså de är helt sjukt. Jag hade dem nyss tycker jag. Jag har letat överallt i hela lägenheten. Jag ska nämligen ha dem på bröllopet imorgon. Ringde Anton och bad han leta hos han och ringde pappa, men ne, dem är spårlöst försvunnen.

Funderar på om jag ska dra med Anton och sola i morgon bitti, så man inte ser så blek ut. Men de är nog omöjligt att få med han. Det är så tråkigt att gå ner själv. Men nu måste jag sova!

I morrn blir de feeest:)



En lång dag

klockan är 4:46 och jag är klarvaken. Mycket ovanligt måste jag säga. Har legat i feber i över en vecka nu och febern vill inte släppa. Jag missar så otroligt mycket i skolan. Men jag måste kämpa, de är bara några månader kvar och sen är de ajöss med skola på ett tag. Har funderat rätt mycket över på vad de är jag vill jobba med i framtiden, men jag kommer inte fram till nåt.  Det är en sak som jag skulle kunna tänka mig att göra, och de är dekorerare av nåt slag. Fixa bakgrunder i filminspelningar skulle ju vara nåt. Men nu är de skolan att tänka på och jag orkar snart inge mer känns det som. Konstigt nog gillar jag ingenting i skolan just nu. Eller jo engelskalektionen.

Blir full rulle hela dan idag tror jag. Skola, Stan(för att köpa något att ha till bröllopet+ förnya sminket),städning hemma, och sedan på kvällen kommer bruden hit, vi äter massa gott och bara har trevligt med mamma, Ingela, Melina och Anton.
(Bröllopet är nämligen i morgon ;) )

Puss

RSS 2.0