du, du lever bara en gång och den gången är nu

Du, du lever bara en gång och den gången är nu.
Sitt inte hemma och vänta på att nåt ska hända!

Har hittat rätt billiga resor till turkiet faktiskt. Jag har bestämt att inte mer än 3000 för flyg och boende. Jag är så uppspelt, jag vill komma iväg lite. Jag har ju ändå ingenting att göra nu så varför inte åka nu?

Turkey?

Jag pratade nyss med Tilda och vi är sugna på att ta en sista minuten resa till turkiet( om vi kommer över något billigt) pratade med Charlie ikväll och blev erbjuden att bo hos han. Vi får se hur de blir, men jag vill verkligen åka. Blir att vi åker till side i sånna fall. sol, bad och Charlie, underbart! :D

I don't know but
I think I maybe
Fallin' for you
Dropping so quickly
Maybe I should
Keep this to myself
Waiting 'til I
Know you better

Fredagsmys?

Har jobbat idag.Hoppar in som vikarie när de behövs. Tjänar en slant iaf :)

vad gör man ikväll? mamma ligger hemma och är dålig, och Melina är inte hemma och tror inte hon kommer hem heller. Kanske man ska börja lite smått med att ta ut ackord till nån utav alla dessa låtar som jag inte kan välja bland. Ska komma igång i helgen hade jag tänkt. Ska bli riktigt kul och spännande att se hur det här kommer gå. 
 

Maybe this song?

Hurtful- Erik Hassle, en riktigt bra låt!
Ska man försöka spela in den tro? Men har även funderingar på att spela in realize - colibie Caillat.
Försöker också tänka på vad jag klarar av. Gitarr/bas klarar jag nog, bara jag tar tid på mig att öva. Synth och trummor är de lite värre med. Men har fått höra att det är folk som gärna hjälper mig med diverse instrument, kul att höra :)

Barnfilmer

Vad har hänt med dagens barnfilmer? Det vi ser på tvn idag är tecknade och våldsamma barnfilmer. Vad lär sig barnen av dessa filmer? Ja inte kan det vara något bra iaf. Jag är otroligt irriterad på detta. Varför satsar man inte på att göra barnfilmer/ungdomsfilmer/äventyrsfilmer, otecknade? Även jag som är 19 år tycker det är underhållande att kolla på "gamla" barnfilmer/äventyrsfilmer. Såsom alla Astrid Lindgrens filmer, kommer det komma fler sådana underbara filmer? Jag är osäker på det såsom det ser ut idag.

snappade kanaler på tvn och fick se tecknade Pippi. Jag skulle aldrig ens visa mitt barn att tecknade pippi fanns!




Bubbly?

Jag funderar på vad för låt jag ska spela in. Har nämligen bestämt mig för att spela in lite igen, MEN jag vet inte vilken låt. Jag har aldrig ens försökt att skriva eget. Kanske något att testa på?

Ska iaf komma igång lite nu!
Jag känner mig rätt deprimerad, men jag har inte gjort någonting, förutom att jobba dem senaste veckorna. Där har vi svaret! dagarna blir så som man gör dem till.
Har chansen att göra vad jag vill nu, men jag vet inte vad jag vill. Så otroligt jobbigt. Och just nu känns det som att man får ta det jobb som dyker upp, och så får man se vad som händer.

Men igentligen så har jag inte mkt att vara deprimerad över förutom att jag inte har ngt jobb för tillfället. Men det löser sig, hoppas jag! Jag tycker inte jag kan någonting.

Ne, jag måste rycka upp mig!
Jag skulle behöva skriva eller höra från nära och kära vad som gör mig till en bra person, vad jag kan.


RSS 2.0