Skolan

Jag skriver av mig lite här. Jag vet inte vem jag ska prata med om allt det här som jag känner. Mamma och Janne hjälper mig väldigt mycket med det här men jag vet inte varför inte någon vän ringer. Det känns som att jag är egoistisk nu men de är så jag känner.Jag kan inte koncentrera mig på någonting nu. Allt bara snurrar i huvet. Jag mår inge bra just nu.


Jag älskar dig

Frans, Jag älskar dig

Du har alltid betytt så mycket för mig. Ända sedan jag fick dig har du fått mig att må bra, jag var 10 år och jag visste redan första gången jag såg dig att du skulle betyda mycket i mitt liv. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag älskar dig, men jag menar det varje gång. Och jag känner att du älskar mig också. Alla fina minnen med dig. Det får inte vara slut! Det kan inte. När vi flyttade från lägenheten till hus igen och du fick komma ut igen för första gången på 3 år såg jag på dig att du var så lycklig. Jag kommer ihåg det som om det var igår. Du är så värdefull. Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig

 Det här är det jobbigaste som har hänt i mitt liv. En så stor sorg. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag behöver dig! Det kan inte sluta så här. Hur kan en människa bara plocka upp en katt i en säck och säga att det är hennes katt och sedan avliva katten och anledningen är för att katten inte vill vara inne. Frans är ju märkt , och det minsta lilla man ser som är annorlunda med katten kan man inte gå och avliva den. Jag fattar inte. Och det gamla paret som Frans brukar vara hos säger att det var Frans som hon lade ner i en säck och sa att det var hennes. Allt det här är helt sjukt! Nu ligger allt i polisens händer.

Jag vet inte vad jag ska ta mig til
Du är det bästa som har hänt mig Frans


Studentresa

Vi åker till turkiet,Alanya den 30 maj 2009. Jag är så förväntansfull. Jag är nervös redan nu. Hur ska det här gå? Har ju aldrig varit utomlands. Eller jo när jag var fyra, men inte kommer jag ihåg något från den resan e. Mer än att jag fick magsjuka. Så is och glass går bort för mig. haha! Men det ska bli så kul. Jag har velat åka utomland sen jag var 8 år och nu går min dröm i uppfyllelse.
Sov gott


Resa

Helst av allt just nu så skulle jag vilja resa bort till något varmt land och bara ta det lungt. Ett ställe utan stress och där man inte behöver göra någonting förutom sola, bada,äta god mat, umgås med vänner eller familj. Och kanske åka ut och se saker. Ut och se världen! Det finns så otroligt vackra ställen som jag vill ut och se.

Var nyss ute och gick med min vän Hanna och pratade om vart vi skulle vilja resa osv. Det är som du säger, de spelar egentligen ingen roll vad man jobbar med just då bara man får ut och uppleva saker. Jag vill inte stanna här i sverige efter studenten. Jag skulle helst av allt vilja ut och resa i något år. För att sedan åka till sverige och plugga vidare och sen skaffa ett jobb. Då har man nog fått lite livserfarenheter och förhoppningsvis vet vad man vill syssla med. Jag är ju lite inne på det här med Dekor och reklam. Det finns en utbildning i stockholm som jag tycker verkar bra. Men jag ska fundera vidare på den saken.

Ha en bra kväll!
Puss


RSS 2.0