Sjuksjuksjuksjuk

Ne, nu är jag less på de här med att va sjuk. Jag vill vara frisk och ut och handla julklappar har nämligen inte kommit igång med julklappsinköpet än. Sista sekunden som alltid.
 I morgon ska jag till min pappa och göra lite julfint hade jag tänkt. Pappa behövde lite hjälp med de. Jag saknar pappa så otroligt mycket. Har inte varit till pappa på år och dar känns det som. Jag tycker att det är jobbigt att vara där när inte Frans är där och så. Att gå in i huset och ropa på Frans och han kommer springade till en. Saknar allt!
Men ska fixa till i rummet mitt så jag kan vara där oftare, för som sagt så saknar jag pappa väldigt mycket.

Det är så otroligt jobbigt de här. Jag behöver dig!
Om jag bara fick krama om dig
en sista gång



Filmning

Jag vaknade imorse av att jag hade skitont i halsen. Inge kul! Sen har det bara blivit värre under dagen. Jag och Tilda åkte hem från skolan för att filma klart allt till musikvideon. Vi var hungriga så de första vi gjorde var att gå till o sole mio och köpa pizza och kebebtallrik. Mums! Sen satte vi igån och oj va kul vi hade! Vi filmade när jag sitter på sängen och sjunger och de är skitsvårt måste jag säga, att veta att nån filmar en och samtidigt sitta och mima till musiken. Sen så filmade vi när jag plingar på och melina kommer och öppnar. Också ska hon vicka på huvet som ett nej liksom. De tog ett tag innan vi fick till det kan jag lova. Kanske kan lägga in en filmsnutt någon dag här. För att sen lägga in hela musikvideon. Men bara kanske! ;)

Nu måste jag plugga samhällskunskap.
Ha de fint!

Design

Jag har ju en så tråkig design på min blogg. Kom gärna med nåt förslag på hur de skulle kunna se ut.

Julshopping

Var på stan idag och tänkte köpa julklappar. Men inte hitta jag nåt e. Jag tycker de bara blir svårare och svårare för varje år som går. Man är rädd för att personen inte alls kommer tycka om de man köper. Vore inte alls kul.
Men till släkten så ska jag och syster spela in en julskiva. Eller ja, de blir väl en låt eller nåt. Kommer nog inte hinna mer.
Vi funderar på vad för jullåt vi ska spela och de lutar åt tänd ett ljus. Mycket stämmor ska de va. Vi får se hur de blir.

En vecka kvar nu innan jullovet. Så hääärligt!

Puss

myspys

Blir film ikväll med massa godis !
Har ingen aning om vad man ska hyra för film. Men de blir Sunes jul iaf ;)
Jag måste bara skriva att det är så härligt väder här i lilla hudik. Så mycket snö. Man känner att julen närmar sig nu. Mysigt!

Tror de blir  en prommis ikväll också!

Puss


Mamma


Du finns alltid här för mig
Liksom så som jag också finns för dig
Hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig
lovar att jag alltid kommer finnas här för dig så som du har ställt upp för mig
.

Grattis älskade mamma på din 40års dag
 






Blogg

Vet egentligen inte varför jag skriver blogg, ska man skriva av sig allt man har inom sig eller skriver man för att andra ska få ta del av ens liv, eller hur är det egentligen?
Ne, men de jag skulle behöva just nu är en riktig skön semester, kanske till Grekland eller varför inte bara till stockholm och bo på hotell en helg med mammsen. Och shoppa rejält. Men då är de pengar som är ett litet problem.
Skulle vara sjukt kul att åka till stockholm på fredag och kolla på idolfinalen. Känslan att bara va där liksom.

Är så less på skolan nu, som jag nog säger för 10 gången om inte mer. Men de är inte långt kvar nu!
Måste börja fundera på vad jag ska ha för slags balklänning också.
ne, nu ska jag försöka sova


<3


RSS 2.0