Godkväll

Don´t stop never give up...
På nutida konsten håller har vi grupparbete om mellanstadiet och högstadiet så jag, tre tjejer och tre killar från klassen ska dansa till S club 7s Don´t stop....Jag är ju så duktig på kordination och på att dansa. Hm!
Men idag och jag lärt mig lite grunder för cubase iaf ;) riktigt kul!

I morgon ska jag till Hanna och prata med alla om hur vi ska göra med studentresan. Vi har nämligen bestämt att vi ska åka utomlands innan studenten. Men inte kommit på vart vi ska åka än. Har fått en del tips och det sägs att det ska vara riktigt mysigt i Alicante i spanien. Vi vill åka till ett ställe där det är ganska lungt och mysigt och där vi bara kan bada, sola, äta god mat och ha det trevligt. Så i morgon kanske vi bokar resa, så nu är det bara att sätta igång att jobba! Men vet inte
med vad än. Har fått en del städjobb men jag ska försöka hitta något mer som jag kan göra.
 
Sommar och sol


Hemmastudio

Jag har nu kollat efter ett ljudkort och jag har fått lite tips om en  Audiophile 2496 USB. Ska ringa och kolla vad musikbörsen har att erbjuda i morgon. Jag har länge velat ha en egen liten studio hemma så jag kan spela in lite gitarr och sång och kanske nå synt. På ensamblen på skolan så kan jag nästan inte koncentrera mig någonting eftersom allt ska göras under en så kort tid. Och så är det nog mycket för att jag inte vågar spela. Låter säkert fjantigt men jag känner mig så otroligt kass mot för många i min klass och därför "vågar" jag inte bara spela. Vill liksom hem först och sätta mig ner och gå igenom allt och sedan kan jag spela. Det kan bero på att jag har så jäkla dåligt självförtroende. Men iaf så ska de bli så jäkla roligt att få spela in lite. Det som jag behöver lära mig är cubase, men de hjälper nog Janne mig med. Det ska bli så jäkla roligt! Jag vill bara sätta igång nu!


RSS 2.0