Fredagsmys?

Har jobbat idag.Hoppar in som vikarie när de behövs. Tjänar en slant iaf :)

vad gör man ikväll? mamma ligger hemma och är dålig, och Melina är inte hemma och tror inte hon kommer hem heller. Kanske man ska börja lite smått med att ta ut ackord till nån utav alla dessa låtar som jag inte kan välja bland. Ska komma igång i helgen hade jag tänkt. Ska bli riktigt kul och spännande att se hur det här kommer gå. 
 

Kommentarer
Postat av: pia

Hej Patricia!

svårt d där med flygbiljetter men kolla med pegasusairlines(till köpenhamn o sen tåget till sverige), norwegian airlines, baltic air, sas(ibland har dom billigt!), sen kan ju din vän gå o besöka charterbolagen här med(ving, fritidsresor, apollo, detur) dom tar ca 2000kr ..lycka till



/Pia

2009-08-26 @ 06:45:25
URL: http://metrobloggen.se/piaayd
Postat av: Kina

Go´morgon och tack för din kommentar. Kan tyvärr inte hjälpa dig med tips på billiga flygbiljetter. Det är fortfarande högsäsong och biljetterna har varit svåra att få tag på och dyra hela säsongen. Har du kollat på tyrkieteksperten.dk. Iom att hon vill ha t&r härifrån är det inte alla bolag hon kan boka med. Alternativt är ju att flyga från Istanbul. En bra sökmotor är kelkoo.se. Kan hon tänka sig att ta en enkel biljett härifrån och sen leta tillbaka biljett senare kan hon gå till charterbolagen på plats här och höra om dom har lediga platser. Det kan man dock bara göra samma vecka som man ska flyga. Lycka Till!

2009-08-26 @ 06:49:57
URL: http://metrobloggen.se/erhit

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0